Stel jezelf even voor!

Stel jezelf even voor!

Toon eerste bericht

37 reacties

Reputatie 3
Badge +4
Op de markt en als het er goed uitziek ook wel bij Albert Heijn 🙂
Reputatie 1
Badge +1
Dat wisselt, soms bij de supermarkt, maar meestal bij de groothandel (Makro of Hanos).
Vers is toch lekkerder.😋
Reputatie 1
Badge +2
Magret schreef:

Hoi,
Ik ben Magrêt.
Hieronder mijn kleine keukentje waar ik alles maak. Ik vind het geweldig om echt zelf alles te maken. Als iedereen thuis bijvoorbeeld zin heeft in een indiaase curry met naan, dan maak ik de currypasta en naanbrood zelf.
Mijn dochter ziet soms een plaatje van een gerecht en zegt :"mama dit lijkt mij lekker" En dan maak ik het. Maakt niet uit wat het is. Zo heb ik laatst een inktvisstoofpotje naar een idee van haar gemaakt.
Verder ben ik liefhebber van wildoogsten en daar lekkere dingen van maken. Zo heb ik likeur gemaakt van meidoornbessen. Jam van wilde kers. Jam van vlierbloesem met abrikoos. Siroop van paardebloemen.
En ik ben altijd op zoek naar nieuwe inspiratie en ideeën.


Erg interresant Magret👍
Mevr bakgraag schreef:

Hallo ik ben Marielle (maar omdat ik graag bak heb ik de naam Mevr. Bakgraag gekozen ) ik houd van lezen over eten koken, films programma 's kijken over eten koken. Surfen op het internet opzoek naar een nieuw project of ontdekking vind het rust gevend om te koken of te bakken en geef het resultaat graag aan. MIjn kinderen familie of vrienden. Kaas gemaakt, vlees gedroogd, kip gerookt, worst gedraaid, brood gebakken, ijs gemaakt, seitan gemaakt, pasta gemaakt, pastei/dumplings echt van alles uitgeprobeerd en ik vind het echt een leuke hobby!! Ik heb een vrij sobere keukenaar ben wel in bezit van veel keuken apperaten. Een echte hobbykok. Ik hoop hier weer wat bij te leren. Groetjes Marielle

Geweldig Marielle idat je zo van alles probeert, leuk en spannend.👍 groeten José

Reputatie 1
Badge +2
Marije schreef:


AmigadeNeff schreef:

Hallo allemaal, ik ben Carmen en sinds een half jaar de troste bezitter van een nieuwe keuken met Neff apparatuur.
Geweldig, kan niet anders zeggen, al veel gebakken en gekookt, maar de stoomfunktie nog niet gebruikt.😮


Eigenlijk weet ik niet waarom, want ik heb samen met mijn zoon (chef-kok) 8 jaar een Spaans restaurant gerund in Nuenen en Eindhoven waar we een professionele combisteamer hadden.
Maar een eigen stoomoven met een waterreservoir is gevoelsmatig voor mij toch anders.....!
Vandaar dat ik me ingeschreven had voor de workshop van Andy en compagnon bij Neff (20 november jl.)
Het was bijzonder gezellig, we hebben lekkere recepten bereid, maar vooral heel veel nuttige tips en gebruiksaanwijzingen gekregen.
Vanavond ga ik deze meteen in praktijk brengen. Ik maak een kabeljauwhaasje, snijbonen en zoete aardappelen klaar met daarbij een sweet Chili sausje of en sojasausje 🤔


Ik hoop af en toe een beroep op jullie te mogen doen voor nog meer tips en trucs.

Hierbij een kijkje in mijn keuken.

Wil je ajb je recept voor het kabeljauwhaasje (ik neem aan uit de stoomoven 🙂 ) met ons delen ajb?


Wat lekker veel ruimte heb je👍
Reputatie 1
Badge +2
J.Middelhuis schreef:


Magret schreef:

Hoi,
Ik ben Magrêt.
Hieronder mijn kleine keukentje waar ik alles maak. Ik vind het geweldig om echt zelf alles te maken. Als iedereen thuis bijvoorbeeld zin heeft in een indiaase curry met naan, dan maak ik de currypasta en naanbrood zelf.
Mijn dochter ziet soms een plaatje van een gerecht en zegt :"mama dit lijkt mij lekker" En dan maak ik het. Maakt niet uit wat het is. Zo heb ik laatst een inktvisstoofpotje naar een idee van haar gemaakt.
Verder ben ik liefhebber van wildoogsten en daar lekkere dingen van maken. Zo heb ik likeur gemaakt van meidoornbessen. Jam van wilde kers. Jam van vlierbloesem met abrikoos. Siroop van paardebloemen.
En ik ben altijd op zoek naar nieuwe inspiratie en ideeën.

Erg interresant Magret👍

Mevr bakgraag schreef:

Hallo ik ben Marielle (maar omdat ik graag bak heb ik de naam Mevr. Bakgraag gekozen ) ik houd van lezen over eten koken, films programma 's kijken over eten koken. Surfen op het internet opzoek naar een nieuw project of ontdekking vind het rust gevend om te koken of te bakken en geef het resultaat graag aan. MIjn kinderen familie of vrienden. Kaas gemaakt, vlees gedroogd, kip gerookt, worst gedraaid, brood gebakken, ijs gemaakt, seitan gemaakt, pasta gemaakt, pastei/dumplings echt van alles uitgeprobeerd en ik vind het echt een leuke hobby!! Ik heb een vrij sobere keukenaar ben wel in bezit van veel keuken apperaten. Een echte hobbykok. Ik hoop hier weer wat bij te leren. Groetjes Marielle

Geweldig Margret Fijn dat je zo van alles probeert.


Ik zou het wel fijn vinden als jij je ervaring wilt delen middels recepten? Groeten Josė
Reputatie 1
Badge +2
Ik ben José en heb sinds 3 weken een andere keuken met veel apperatuur van Neff.
Badge +5
Aangenaam!

Ik ben Bram, de nieuwe Community Manager van Neff Keukengeheimen. Vanaf vandaag neem ik het stokje over van Bart.

Maar even iets over mijzelf en (natuurlijk) mijn favoriete eten! De Italiaanse keuken staat wat mij betreft met stip op één, maar ik ben ook niet vies van vegetarische curry, een lekkere steak of een op de huid gebakken visje. Mijn grootste culinaire trots? Deze fantastische keuken waar ik in het weekend de gastronomische held uithang:



Ik heb zin om iedereen te leren kennen en ben benieuwd naar jullie ervaringen in en rondom de keuken!
Reputatie 1
Badge +2
Leuk Bram en fijn dat vegatarisch ook een favoriet van je is. Ik hoop de nodige recepten tegen te komen.
Veel succes groeten José
Badge +5
J.Middelhuis schreef:

Leuk Bram en fijn dat vegatarisch ook een favoriet van je is. Ik hoop de nodige recepten tegen te komen.
Veel succes groeten José



Thanks, José! Als je nog leuke vegetarische tips hebt, horen we het graag!
Hoi,

Ik ben Ina Eikenaar sinds vanmiddag trotse bezitster van een Neff combi stoomoven. Mijn man is nu druk bezig om de stoomoven te installeren. Ik hou van bakken en koken. We hebben nu voor het eerst een combi stoomoven. Kan niet wachten om hem uit te gaan proberen
.
Hoi ,ik ben Hilma, vind het erg leuk om te rommelen met groetes uit onze tuin, zeker de apparte, en dan maar uitvogelen wat lekker is, bakken ,koken stomen ,stoven ,of uiteindelijk toch beslissen dat het echt een No go is en in de categorie snel echt vergeten groente komt!
nu nog in de zooi maar het word snel erg mooi, nieuwe foto volgt!

Reputatie 1
Badge +2
Ja leuk Hilma om te kijken hoe en op welke manier het beste smaakt hé👍
Groeten José

Reageer

    Cookies accepteren

    Wanneer je doorgaat met browsen op de community, accepteer je het gebruik van cookies om your persoonlijke gebruikservaring te optimaliseren Lees hier meer.

    Accepteren Cookie instellingen