Beantwoord

Kaasfondue pan


Badge
Sinds kort dus van gas over gestapt naar inductie. Heeft iemand een goede tip over HOE ik het beste mijn kaasfondue nu kan klaarmaken? Recepten heb ik voldoende. Het gaat echt even over de bereiding. Mijn pan past er nu namelijk niet meer op. Doen jullie het eerst warm maken in een pan en daarna overgieten? Graag tips.
icon

Beste antwoord door NEFF Chef Ivo 7 december 2018, 15:11

Hi Summer, gefeliciteerd met de aanschaf van je nieuwe inductieplaat. Daar ga je zeker geen spijt van krijgen!
Vwb jouw vraag; ik ga er vanuit dat je een cacquelon van aardewerk hebt? Zo ja dan adviseer ik je om de kaasfondue - zoals je gewend was/bent - in een inductie geschikte pan te verhitten en daarna over te gieten in de cacquelon. Verwarm deze laatste pan wel even voor in de oven.

Veel fondue plezier en varieer je suf.

Cheese on!!

Groeten, Ivo.

Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 3
Badge +4
Hi Summer, gefeliciteerd met de aanschaf van je nieuwe inductieplaat. Daar ga je zeker geen spijt van krijgen!
Vwb jouw vraag; ik ga er vanuit dat je een cacquelon van aardewerk hebt? Zo ja dan adviseer ik je om de kaasfondue - zoals je gewend was/bent - in een inductie geschikte pan te verhitten en daarna over te gieten in de cacquelon. Verwarm deze laatste pan wel even voor in de oven.

Veel fondue plezier en varieer je suf.

Cheese on!!

Groeten, Ivo.

Reageer

    Cookies accepteren

    Wanneer je doorgaat met browsen op de community, accepteer je het gebruik van cookies om your persoonlijke gebruikservaring te optimaliseren Lees hier meer.

    Accepteren Cookie instellingen