Stel je brandende kookvragen aan NEFF Chef Andy McDonald!

Stel je brandende kookvragen aan NEFF Chef Andy McDonald!

Toon eerste bericht

34 reacties

Reputatie 1
Badge +3
Ha Andy,
Wat is jouw favoriete gerecht met ei?
Groetjes van een ei-verslaafde
Reputatie 3
Badge +4
sunnysideup schreef:

Ha Andy,
Wat is jouw favoriete gerecht met ei?
Groetjes van een ei-verslaafde



Ai, dat is een leuke vraag! Het allerlekkerst vind ik een gepocheerd ei op een mousse van knolselderij met hollandaise saus er overheen en dan een topping van geschaafde truffel. HEERLIJK!

Groeten,
Andy
Badge
Hoi Pap, ik vroeg mij af hoe ik de aardappeltjes voor vanavond goed krokant moet maken. Ideeën?
Reputatie 3
Badge +4
Kris McDonald schreef:

Hoi Pap, ik vroeg mij af hoe ik de aardappeltjes voor vanavond goed krokant moet maken. Ideeën?



Hi zoon,

Zet de oven op Thermogrillen 220 graden en rooster de aardappelen zo'n 20 minuten. Besprenkel je het vooraf wel met olijfolie, rozemarijn, the usual suspects? Ik ben om kwart over 7 thuis, bewaar een bordje voor me!

Tot zo!
Reputatie 1
Badge +1
Dank je andy! heb je ook nog leuke tips om ongezonde snacks gezond te maken? zoals kroketten?
Reputatie 3
Badge +4
Lonneke2 schreef:

Dank je andy! heb je ook nog leuke tips om ongezonde snacks gezond te maken? zoals kroketten?



Ik ga toevallig deze Kerst met vrienden een snackdag doen! Dan gaan we zelf onze snacks maken. Denk aan loempia's, bitterballen, wraps, dat soort dingen. En zoals met alles; als je het zelf maakt is het vaak gezonder, omdat je precies weet wat er in gaat. Je kan dan ook met meer groenten werken, zoals champignonkroketten. Ik maak ook graag arincini (risotto balletjes), met pompoen. En dan schapenkaas in het midden. Paneer de balletjes (je kunt er ook schijfjes van maken), en bak ze om en om in een pan. Heerlijk!
Reputatie 3
Badge +4
Bedankt voor alle leuke vragen, iedereen!

Tot de volgende keer 😉
Badge
Dag Andy,

Volgend jaar wordt onze nieuwe keuken met Neff apparatuur geïnstalleerd. Daar kijken we erg naar uit. Nu nog ruim de tijd om ons te oriënteren op een nieuwe kook-pannenset. We stappen namelijk over van gas naar inductie. Nu vroegen wij ons af of er misschien pannen zijn die u kunt aanbevelen. Wij hebben ons oog laten vallen op de Le Creuset Magenetik serie. Maar vinden de BK Conical en de Sola Ruby qua uiterlijk en prijs aantrekkelijker. Wat zijn nu dingen waarop je moet letten en wat maakt nu uiteindelijk hét verschil; het merk, de prijs, de kwaliteit?

We hopen op je advies.

Met vriendelijke groet.

Stéphane en Marleen
Reputatie 3
Badge +4
Marleen schreef:

Dag Andy,

Volgend jaar wordt onze nieuwe keuken met Neff apparatuur geïnstalleerd. Daar kijken we erg naar uit. Nu nog ruim de tijd om ons te oriënteren op een nieuwe kook-pannenset. We stappen namelijk over van gas naar inductie. Nu vroegen wij ons af of er misschien pannen zijn die u kunt aanbevelen. Wij hebben ons oog laten vallen op de Le Creuset Magenetik serie. Maar vinden de BK Conical en de Sola Ruby qua uiterlijk en prijs aantrekkelijker. Wat zijn nu dingen waarop je moet letten en wat maakt nu uiteindelijk hét verschil; het merk, de prijs, de kwaliteit?

We hopen op je advies.

Met vriendelijke groet.

Stéphane en Marleen



Hi @Marleen ,

Gaaf dat jullie een nieuwe keuken met NEFF-apparatuur krijgen! Als je van gas naar inductie overstapt hoef je niet per se je pannen te vervangen. Als ze nog mooi vlak en, belangrijker nog, magnetisch zijn, dan kun je je oude pannen gebruiken. Als je nieuwe pannen aanschaft zorg dan dat ze meerdere laagjes bevatten waardoor de warmte egaal verdeeld wordt. Creuset of Staub hebben fijne gietijzeren pannen en ik vind Demeyere of Fissler ook top.

Groeten,
Andy

Reageer

    Cookies accepteren

    Wanneer je doorgaat met browsen op de community, accepteer je het gebruik van cookies om your persoonlijke gebruikservaring te optimaliseren Lees hier meer.

    Accepteren Cookie instellingen