pannen schoonmaken


Badge
Ik heb na bezoek van het inspiratiehuis pannen gekocht van Demeyere. Overigens geweldige pannen.
Nu heb ik ook 2 koekenpannen gekocht. Deze pannen hebben een aanbaklaag, en de buitenkant glimmend staal.
Mijn probleem is om die buitenkant mooi te houden. Ik krijg, ondanks goed handmatig afwassen, aan de buitenkant ingebrande bruine aanslag. Hoe en waarmee kan ik dit schoonmaken.
Heeft iemand de juiste tip voor mij. Ik heb het reinigingsmiddel van Demyere in huis, maar daar krijg ik het niet weg.
Ik hoor graag van jullie.
Groetjes Coos

3 reacties

Reputatie 3
Badge +4
Beste Coos, veel dank voor je bericht en goed te lezen dat je een van de mooiste pannen(set) hebt aangeschaft. Dat doet mijn kokshart goed!

Kook je op gas of inductie? Het lijkt me een vet aanslag. Onze ervaring met de
polijst/reinigingspasta van Demeyere is geweldig. Een andere optie - dan deze pasta - zie ik dan ook even niet en lijkt me een pan ‘probleem’. Mijn advies is om even contact op te nemen met Demeyere. Hopelijk hebben zij een panklare oplossing voor je.

Cook on en met culinaire groet,

Ivo
Badge +1
Ingebrande plekken op RvS pannen heb ik eerder wel weg gekregen met zuiveringszout/baking soda. Een pasta maken met een beetje water en inwrijven op de plekken, laten inwerken en daarna met een droge doek afvegen. Hoop dat t bij jou ook werkt, zonde van die mooie pannen!
Badge +1
Mocht dat nou ook niet werken kun je overigens ook proberen ze een paar uurtjes te weken in warm water met baking soda, succes!

Reageer

    Cookies accepteren

    Wanneer je doorgaat met browsen op de community, accepteer je het gebruik van cookies om your persoonlijke gebruikservaring te optimaliseren Lees hier meer.

    Accepteren Cookie instellingen