Tutorial

WITTE GLÜHWEIN

WITTE GLÜHWEIN
Badge +2
  • Community Manager
  • 3 reacties
Ingrediënten voor 1 liter:
200 ml sterk getrokken vlierbloesemthee
1 appel
1 peer
700 ml Pinot Grigio
300 ml appelsap
2 stokjes kaneel
5 kruidnagels
3 tl rietsuiker

Bereiding
Breng 200 ml water aan de kook en trek er sterke vlierbloesemthee van. Schil de appel en de peer en snijd ze in dunne plakjes. Doe met de thee, wijn en appelsap in een steelpan en breng aan de kook. Laat de kaneelstokjes en de kruidnagels op laag vuur een minuut of 5 meesudderen en schenk de glühwein dan in glazen.



Wist je dat 85% van de alcohol verdampt als je die aan een kokende vloeistof toevoegt en dan meteen van de hittebron afhaalt?

0 reacties

Geen reactie

Reageer

    Cookies accepteren

    Wanneer je doorgaat met browsen op de community, accepteer je het gebruik van cookies om your persoonlijke gebruikservaring te optimaliseren Lees hier meer.

    Accepteren Cookie instellingen